Claim mijn aanbieding - persoonlijk leiderschap - door Egon Beaart

“Playing small, you don’t serve the world”!

Nelson Mandela

Klaar voor de start… persoonlijk leiderschap in 1 dag

De eerste stap naar continue ontwikkeling. Pak deze kans om jouw VIPfactor te ontdekken! van €745,00 (excl BTW) nu voor €349,00 (excl BTW)


Subtotaal
BTW
Totaal

Wat levert het seminar op

 

  FRISSE GRONDHOUDING EN MINDSET

  INSPIRATIE EN MOTIVATIE

  PERSOONLIJKE AANDACHT EN INTERACTIE

  ANDERS ZIJN IS STANDAARD

  INTRODUCTIE OP DE VIPfactor

  DE BOOST VOOR JOUW PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

“van mij mag je alvast horen dat ik het seminar van begin tot einde boeiend vond. Uw benadering is zeer facetrijk en daarom prijs ik mezelf gelukkig. Het moet allemaal even bezinken, maar zeker is dat ik nu inzie waar ik vastloop. Ik heb een klik gevoeld. Vele inzichten herkende ik in je uiteenzetting. Ik zal graag nogmaals op de afspraak zijn als je in de context een seminar geeft.”

Walter

“Ik heb erg genoten van deze dag en ben tot het laatste moment geboeid. Wat me het meeste aansprak was het thema vertrouwen zowel privé als op het werk. Heb vandaag met iemand een goed gesprek gehad waar ik werk. Ik vond het van mijn eigen erg knap dat ik dat heb durven aankaarten; je hebt mijn ogen geopend.”

Marca

“Afgelopen zaterdag was ik aanwezig tijdens het seminar in Terneuzen. Ik vond het een leerzaam confronterend en mooi verhaal. Leerzaam: vooral het gegeven dat hoe we als mensen dingen ‘zien’ die we niet zijn. De wisselwerking  en de invloed van groepsdenken, en uw eigen verhaal.”

Details

Zaterdag 20 november. Inloop 09:30 uur, start om 10:00 uur. Einde van de dag 20:00 uur. Intensieve dag met een groep van maximaal 6 personen

Locatie

Brasserie Golf Ockenburg
Wijndaelerweg 125
2554 CA Den Haag (Kijkduin)