fbpx

Wat kan ik jou als persoon bieden?

 Coach traject

Seminars

DNA leadership compass

Persoonlijk leiderschap op maat (coach traject)

In 180 dagen pakken we samen jouw mindset en levensstijl aan!

Wil jij jouw eigen unieke eigenschappen ontdekken, zodat je die vaker positief in kunt zetten in zowel je zakelijk als privéleven? Wil je daarbij het gevoel hebben dat deze eigenschappen jou als persoon versterken op een manier die voor jou als natuurlijk aanvoelt? Vanuit mijn jarenlange ervaring met het coachen in persoonlijk leiderschap heb ik een traject ontwikkeld waarin ik je drie maanden op maat begeleid. We pakken niet alleen de manier waarop je leeft aan, maar ook je natuurlijke gedrag. Samen kijken we naar je motivatie, doelen en de resultaten hiervan en we evalueren eventuele verbeterpunten. Na afloop van deze drie maanden van intensieve begeleiding verzeker ik jou dat je verandering zal merken.

Wat gaan we doen?

Voordat we beginnen met de eerste sessie, vraag ik je om een vragenlijst in te vullen. De antwoorden gebruiken we als uitgangspunt in het eerste gesprek, waarin we ook je doelen bespreken en wat je tegenhoudt om deze te bereiken. Al deze informatie hebben we nodig om de patronen te ontdekken in jouw gedrag, om zo een bepaalde bewustwording te creëren. Op deze manier komen we samen tot inzichten waar je de komende weken aan kan gaan werken. Ik zal tijdens de sessies jouw ‘blinde vlekken’ blootleggen, zodat jij bewust om leert gaan met jouw onbewuste bekwaamheid. Door deze inzichten, kun jij al je energie stoppen in het ontwikkelen van deze nog onontdekte unieke eigenschappen. Waarom zou je de focus leggen op valkuilen, terwijl je nog een oceaan aan uitzonderlijke talenten te ontdekken hebt?

Waarom mijn methode?

Wat is nu anders bij mijn aanpak en coaching? Ik houd mij niet bezig met allerlei modellen of ingewikkelde systemen. Waar het bij mij om gaat is dat ik luister naar wát er wordt gezegd (en niet wordt gezegd) en zal de vinger op de zere plek leggen. Ik zal me vastgrijpen in jouw verhaal en doorvragen, zodat jij tot nieuwe inzichten komt. Ik geef jou mijn meest authentieke zelf en verwacht dat ook van jou. Zo kan ik jouw energie begrijpen en versterken.

Op safari naar je verborgen talenten (Seminar)

Een workshop met ondersteuning van de VIPfactor. De essentie van leiding geven (zowel aan jezelf, als aan de ander).

“You’re playing small, you don’t serve the world”. – Nelson Mandela

Zou het niet fantastisch zijn als jouw boodschap altijd goed geïnterpreteerd wordt door jouw publiek en dat iedereen jouw manier van communiceren volledig begrijpt? Heb je altijd een bepaalde visie gehad voor jezelf en zou je deze tastbaar willen maken? Ervaar je obstakels in je communicatie of heb je twijfels over je kunde in je huidige beroep?

 

Op al deze vragen hebben wij de antwoorden!

 

De VIPfactor methode

De VIPfactor is ontwikkeld door Egon Beaart. Jarenlang werkte hij bij Defensie en heeft hij op hun verzoek een gedegen, diepgaand onderzoek gedaan naar persoonlijk leiderschap en gedrag. Succesvolle leiders hebben unaniem de VIPfactor! Ze weten ook dat juist in díe bijdrage we elkaar verrijken.

Op ontdekkingstocht

Tijdens dit seminar gaan we samen onderzoeken wat de sterke aspecten zijn van jouw persoonlijkheid. Het is dé uitgelezen kans om jezelf en je talenten beter te leren ‘ont-dekken’, waardoor je meer succes zal gaan krijgen in de dingen die je onderneemt. Samen met Willy van Vuuren nemen we je een hele dag mee op zoektocht. Willy is een topper als het gaat om NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

De winst van dit seminar

In de samenwerking die wij met elkaar aangaan gedurende een volledige dag, willen we bereiken dat iedereen bewust geworden is van minimaal één verborgen talent en transformeren we de overtuigingen die jouw talenten beperken. Je hebt vast al door dat dit een diepgaande reis wordt. Niet “zomaar even een workshoppie”.

Voor wie?

Dit seminar is er voor iedereen, die gedurende de Grote Reis klaar staat om de nog verborgen schatten in zichzelf aan het Licht te brengen ter verrijking van zichzelf en de wereld. Om volledig IK te kunnen zijn; altijd en overal.

DNA Leadership Compass

Professional empowerment (with the brain in mind)

Moderne en succesvolle leiders lopen voorop in de zoektocht naar nieuwe ideeën en methodes. Ze schuwen daarbij het anders denken niet en durven voortdurend het denken en handelen van anderen én zichzelf ter discussie te stellen. Ze zijn in staat verschillende stakeholders in de organisatie en het team op een juiste manier in te schatten en te inspireren. Door gezamenlijke belangen te creëren krijgen leiders die op een juiste manier omgaan met mensen meer gedaan. In de praktijk draait het daarnaast om het nemen van beslissingen en waar nodig door te pakken. Tenslotte hebben succesvolle leiders een sterk hefboomeffect om de output te kunnen verbeteren. Ze willen de toekomst (mede)vormgeven, tonen interesse in de falende factoren én beïnvloeden successen. Ze ontwikkelen hun natuurlijke leiderschapstalenten constant en de zorgen dat ze deze maximaal in kunnen zetten. Het DNA Leadership Compass biedt dit inzicht via een (neuro) online ontwikkel-assessment, inclusief een unieke biologische DNA-analyse gebaseerd op de wetenschap.

Ik werk altijd laagdrempelig en zonder afstand. Kan makkelijk contact maken en slaat bruggen tussen de verschillende niveaus. Als je als organisatie het beste uit je medewerkers wilt halen, nodig mij dan uit om de mogelijkheden te bespreken.

Ons DNA

Het DNA Leadership Compass is uniek en dat komt omdat we ons baseren op de biologische identiteit van de leider. De wetenschap achter dit assessment is ontwikkeld en wordt onderhouden door de Erasmus universiteit. Door deze wetenschappelijk achtergrond kunnen we gebruik maken van biomarkers: het DNA van de leider vormt dan het fundament van de persoonlijke feedback. Daarnaast stellen we een psychologisch profiel op, dat is gevalideerd door middel van 25 jaar wetenschappelijk onderzoek.

 

Voor wie?

Met de inzichten van DNA Leadership Compass halen leiders het maximale uit hun leiderschapspotentieel. Directie- en managementteams benutten de inzichten om effectiever samen te werken. HR(D) kan deze methode gebruiken om de management development trajecten te ondersteunen en de leiders in staat te stellen om het maximale uit zichzelf te halen.