fbpx

  

Bedankt voor je interesse in het e-book succesvol leiderschap. Vul je gegevens in en ontvang het e-book GRATIS in je mailbox. 

   

   

   

   

   

   

   

  In het e-boek ‘Succesvol worden in wie jij bent!’ is een inleiding in persoonlijk leiderschap. 

  Hier geef ik in aan wat de essentie is van persoonlijk leiderschap en wat jij kan doen om succesvoller en gelukkiger te worden. Gewoon krachtiger in het leven te staan en dat je meer op jezelf durft te vertrouwen.

  Ik geef uitleg hoe je de ingezette weg kan volhouden en geef je daarbij aanwijzingen en tips. Wat zijn je valkuilen en wat je kan helpen om je valkuilen te ontlopen.

  Je zal nieuwe inzichten krijgen waardoor je ook andere dingen gaat zien. Het begin van nieuwe ontdekkingen en nieuwe inspiratie.

  Mijn Visie:

  Iedereen is een Very Important Person en dat ben jij ook. Alleen, wat zijn nu jouw specifieke sterke punten en wat zijn jouw talenten? Met behulp van de VIPfactor neem ik je mee in hoe jij jezelf kan ontdekken en bij jou innerlijke kracht kan komen. Verbinding maken met je IK (Innerlijke Kompas) vergroot jouw Persoonlijke ontwikkeling. Ik leg in het kort uit hoe de VIPfactor is ontstaan. De samenhang tussen jouw IK en identiteit en dat het succes altijd begint bij verbinden. Verbinding maken met jou zelf! Als je verbinding hebt gemaakt met jezelf kan je pas goed verbinding maken met anderen.