“Playing small, you don’t serve the world”!

Nelson Mandela

Persoonlijk leiderschap op maat in 90 dagen

De eerste stap naar het ontdekken van jouw eigen VIPfactor. Pak deze kans en maak het waar. Van €1245,00 (excl BTW) nu voor €749,00 (excl BTW)

Laden...

Wat levert deze coaching voor jou op?

 

  INZICHT IN JOUW EIGEN VIPfactor

  INSPIRATIE EN MOTIVATIE

  PERSOONLIJKE AANDACHT EN INTERACTIE

  JEZELF WORDEN IN JOUW TALENTEN BENUTTEN

  GEZOND VERTROUWEN IN JEZELF

  EEN BOOST VOOR JOUW PERSOONLIJK LEIDERSCHAP ONTWIKKELING

“Egon heeft uitgebreid de tijd genomen om mij te coachen en mij te adviseren. Zijn feedback was zeer waardevol voor het afronden van mijn ondernemingsplan.”

Mariska Kesteloo

“Het contact met jou is voor mij een hart onder de riem. Ik kan je wel teruggeven wat ik aan je gehad heb. Je was een luisterend oor, en die kom ik niet veel tegen in relatie tot werk. Met luisteren bedoel ik ook dat je “dieper” kunt horen wat er aan de hand is. Dus in het land van de hulp aanbieders maak jij een groot verschil. Ik moet nog vaak terugdenken aan dat contact. Juist dát heeft me vertrouwen gegeven om ook die ontwikkeling in te gaan, en op mijn observaties te vertrouwen.”

Els Cuppens

“Tijdens de coaching sessies heeft Egon mij laten ervaren hoe en wat luisteren naar jezelf is. Daarnaast ben ik door de perspectieven die Egon bood met mezelf in contact gekomen. Met zijn luisterend vermogen heb ik de ruimte gekregen om mijn verhaal te doen en het gevoel van waardering ervaren. Hij is iemand die vol inzet om je daadwerkelijk te helpen. Als resultaat heb ik ontdekt waar mijn ontwikkelingspotentieel ligt en hoe ik hier stappen in kan nemen. Daarom raad ik Egon aan voor iedereen die zijn potentieel wilt ontdekken en benutten!

Julian Kippuw

Schrijf je nu in voor de VIPfactor masterclass

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds