arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontdek jouw V.I.P.-factor®

Huur Egon in als spreker over persoonlijk leiderschap

'Passie en gevoel voor de persoonlijke kant van leiderschap, maken van Egon Beaart een motiverende spreker tijdens seminars en lezingen.'

In mijn functie van plaatsvervangend hoofd van het bureau Leiderschap van Defensie hield ik me met name bezig met de beleidsvorming en ontwikkeling omtrent leiderschap binnen de krijgsmacht. Tijdens deze periode kwamen voor mij essentiële componenten uit de organisatie samen die sterke invloed hebben op het begrip leiderschap; zowel de processen en procedures als vooral de mens met zijn gedrag en de cultuur van de organisatie. Op het gebied persoonlijk leiderschap en gedrag ben ik in 2011 cum laude geslaagd met als onderwerp Leiderschap. De kennis en ervaring die ik al die jaren heb opgebouwd, gebruik ik nu in mijn lezingen bij bedrijven en organisaties op het gebied van persoonlijk leiderschap en gedrag. 

Op deze onderwerpen kan ik jouw organisatie verder helpen

 De V.I.P.-factor®

Hoe wordt je succesvol als persoon en organisatie

 De V.I.P.-factor® is een life changer. De presentatie zit vol met voorbeelden en case studies over het belang van je eigen gedrag. De drie pilaren zijn Verbinding maken met jouw IK en Persoonlijke ontwikkeling.

Gung Ho

Het geheim om mensen betrokken te krijgen

Betrokken mensen zijn onbetaalbaar. Maar hoe krijg je mensen gemotiveerd en enthousiast? In deze presentatie krijg je een hands-on uitleg om dit te realiseren. Met de drie principes van Gung Ho zal productiviteit verdubbelen. 


De kracht van persoonlijk leiderschap

Deze presentatie is geschikt voor elke werkgever, ondernemer of ander persoon die succesvol wilt worden. Het laat je zien dat de kracht in jezelf zit en dat proactiviteit de sleutel tot succes is.

Dit kan je verwachten van mij als spreker

Een ontspannende, maar tegelijkertijd ook confronterende ervaring

Ik spreek mensen aan, confronteer ze

Beweging in de zaal

Dit doe ik op een interactieve manier, maar ook zodanig dat de emotie wordt aangesproken

Emotie is voor mijn presentaties erg van belang

Emotie doet onthouden en leidt tot actie

Een opgelegde verandering werkt niet

Mensen moeten zelf het inzicht krijgen dat ze kunnen en daardoor willen veranderen

Ik wil bereiken dat men denkt: “Hé, het gaat over mij! Misschien moet ik zelf wel in beweging komen”

Ik laat de groep zelf ontdekken wat nu precies persoonlijk leiderschap is

Eerdere ervaringen

"Ik ben blij dat deze man op mijn pad is gekomen.”

“Ik heb 2 seminars meegemaakt waar Egon mij met beide benen terug op de aarde heeft gezet door duidelijk te maken wat en hoe je zelf je leven bepaalt. Ik zat enorm vast in een beeld van "dit is mijn baan en zo ziet het eruit voor de komende jaren". Hij was degene die mij de ogen opende waardoor ik weer energie kreeg en zelf keuzes ging maken waardoor ik nu veel lekkerder in het leven sta. Ik ben blij dat deze man op mijn pad is gekomen.”


Mario Vanacker, Koninklijke Marine

“Dé Nederlandse Stephen Covey!”

“Ik ben erg onder de indruk van de presentatie/workshop ‘Worden wie jij bent! Werken vanuit jouw bedoeling!’ Je bent – voor mij - “Dé Nederlandse Stephen Covey”! Jouw presentatie heeft mij geraakt en mij aan het denken gezet, maar heeft ook tot actie geleid”.


Diana Koerten-Appels, Medewerker strategie en beleid

"Praktisch, to-the-point en uit het leven gegrepen."

“Ik vond jou in je presentatie authentiek en transparant in je zoektocht naar dienend leiderschap. Je sprak met passie en vertrouwen over je medewerkers. Praktisch, to-the-point en uit het leven gegrepen. Mooie voorbeelden”


Romy de Rijk, Directeur Professionals Boertien groep

Waarom persoonlijk leiderschap voor jouw bedrijf?

Een VUCA wereld

We leven in een volatile, uncertain, complex en uncercain wereld. We zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden maar doen dit nog steeds vanuit het oude denken. We zien de mogelijkheden niet omdat we wel weten wat we zien, maar niet weten wat we niet zien. Organisaties en bedrijven kunnen alleen overleven als er bewustwording is en vanuit het nieuwe denken nieuwe wegen worden ingeslagen. Dit betekent niet een nieuw proces of plan van aanpak bedenken, maar werkelijk anders gaan handelen. En dat betekent dus verandering in gedrag, verandering in beleving, in voelen. In mijn lezingen en presentaties vertel ik het bedrijfsleven met welk persoonlijk leiderschap een goed team tot stand komt zodat ze gaan winnen!

Flexibel

Een lezing of presentatie duurt tussen de 30 minuten en 3 uur; het ligt helemaal aan uw wensen en hoe lang u de lezing wilt laten duren. Of misschien wilt je een lezing van 20 minuten. Ook dat is mogelijk. 

Overtuigd? Neem vandaag nog contact op!

V.I.P. cookies