VIPfactor - Persoonlijk Leiderschap - Egon Beaart

 Wat is jouw VIPfactor?

Mijn VIPfactor methode helpt medewerkers om hun persoonlijke kracht te (her)ontdekken en in te zetten voor de organisatie. V.I.P. staat voor Verbinding maken met je Innerlijke kompas waardoor je gaat werken aan je Persoonlijke ontwikkeling. De VIPfactor is mijn instrument voor persoonlijk leiderschap. Hierdoor wordt het potentieel van iedere medewerker beter benut!

Wat is Persoonlijk leiderschap?

Persoonlijk leiderschap is zelf je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen loopbaan en leven. Het gaat erom je kernwaarden te ontdekken en daarnaar te leven. Het aanboren van je persoonlijk kapitaal is een krachtig instrument, want er komt een natuurlijke energie vrij als je handelt naar je kernwaarden. Is dat zweverig? Volgens mij niet. We weten allemaal wat passie is. Als je bezig bent met je passie ben je krachtig en overtuigend en borrelt er energie uit je op. Als je alleen handelt naar wat de buitenwereld wil, loopt je energie langzaam weg. Samen met jou ga ik op zoek naar jouw kernwaarden en (verborgen) mogelijkheden. Dit betekent niet dat je als persoon moet veranderen. Het betekent juist dat je jezelf herontdekt zoals je altijd geweest bent. Niet meer jezelf modelleren naar anderen of jezelf wegcijferen, maar in plaats daarvan jouw eigen kracht ontdekken. En dat werkt juist als een katalysator voor de organisatie!

De VIPfactor van Bekende Nederlanders

Ken je mijn videoserie al? Ik was erg benieuwd hoe een aantal bekende Nederlanders die ik bewonder hun passie hadden gevonden, wisten vol te houden tegen alle tegenslagen in en uiteindelijk ermee bekend werden. Hoe zij zelfinzicht verwierven en bleven geloven in zichzelf. Uiteindelijk besloot ik gewoon om ze te interviewen. Onder andere Erik Scherder, Laura Dekker (het ‘zeilmeisje’) en Hans Klok vertellen over hun passie en kernwaarden. Ga naar de VIP video’s.

Download nu mijn e-book "Succesvol worden in wie jij bent."

Download het e-book

Klaar voor de start...

Persoonlijk leiderschap in 1 dag!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds