Sylke Haverkorn

Interviews met bekende en minder bekende Nederlanders

Wat is de passie en wat is hun innerlijke kompas? Waarom zijn ze deze weg ingeslagen? Hoe hebben ze deze weg volgehouden én wat hebben ze daar voor moeten laten?

In deze interviews krijg je inzichten over vrijheid, persoonlijk leiderschap, luisteren naar jezelf, maar misschien nog belangrijker; de puurheid van de geïnterviewde personen en de liefde voor haar vak.

Interview met Sylke Haverkorn

In 2015 werd Sylke Haverkorn rugby speelster van het jaar. We kunnen haar inmiddels beschouwen als dé ambassadrice van de rugby sport.

Toch is het niet altijd vanzelfsprekend geweest dat ze in deze sport zou gaan uitblinken. Ze begon met judo, tennis en voetbal en kwam uiteindelijk per toeval bij rugby uit. Het ging Sylke niet altijd voor de wind, in haar verhaal hoor je ook hoe ze omgaat met tegenslag.

Sylke houdt van aanpakken maar heeft ook het inzicht dat je niet alles alleen kunt doen. Het geeft haar energie om een bijdrage te leveren aan een groter geheel, een echte teamspeelster. Sylke is van mening dat iedereen een talent heeft en ziet het als haar taak als coach om iedereen te helpen dit te ontdekken en ontplooien.

Luister naar een enthousiaste sportvrouw die de kracht van haar persoonlijk leiderschap benut.

Overzicht wapenfeiten

Sylke Haverkorn (Enschede6 april 1988) is een oud-speelster van erc’69 en van de nationale damesrugbyselectie (2007-2016).

Haverkorn heeft gespeeld voor Hanzeladies en RUS. Met RUS is ze op het hoogste niveau vijf keer landskampioen geweest (2012, 2013, 2014, 2015, 2016).

Vanaf 2016 is ze hoofdcoach van het eerste team van RUS en is ze twee seizoenen (2017-2018 en 2018-2019) de voorwaartsencoach van de heren 1 van DIOK Leiden geweest. In 2019 is ze met de heren van DIOK landskampioen geworden op het hoogste niveau van Nederland. Hiermee was ze de eerste vrouw die als coach op het hoogste niveau mannen heeft gewerkt en landskampioen is geworden.

In april 2019 werd Haverkorn aangesteld als bondscoach 7’s van de nationale damesrugbyploeg van Turkije.

In september 2019 werd Haverkorn aangesteld als bondscoach damesrugby bij Rugby Nederland. Haverkorn werd verantwoordelijk voor het traject van de damessenioren 15’s & 7’s en de dames U-18 15’s & 7’s.

Haar doel is om een traject uit te zetten voor de speelsters dat ze uitdaagt, maar ze ook de mogelijkheid geeft om te groeien en ervaring op te doen op het hoogst mogelijke niveau. Het uiteindelijke doel is om het damesrugby in Nederland op een hoger niveau te tillen en internationaal mee te kunnen doen met de top 12 van de wereld

Wil jij op de hoogte worden gehouden?

Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste VIPfactor interviews, kan je je hier inschrijven.

Nieuwsbrief

Wil jij ook zo succesvol worden?

  Wil jij ook zo succesvol en gelukkkig worden als deze persoon?

  Dat je elke dag energie krijgt in plaats van dat het energie kost?

  Dat je de dingen doet die bij jou passen?

  Zorg dan dat jij jouw VIPfactor gaat ontdekken!

  Dat jij vanuit jouw drijfveren en passie gaat handelen!

Nieuwsgierig geworden? Laten we dan eens onderzoeken hoe we samen jouw eigen succes kunnen bepalen.

 

Plan hier jouw (gratis) strategie gespek

Tijdens dit strategiegesprek gaan we samen op zoek naar jouw drijfveren. Wat is jouw passie en hoe kan jij jouw passie in gaan zetten. Zodat jij de dingen gaat doen doe bij jou passen. Waardoor jij energie krijgt in plaats van dat het altijd energie kost. In een twintig minuten durende gesprek gaan we dit voor jouw ontrafelen.

Schroom niet en neem nu actie!

Alle VIPfactor interviews

Interview met de snelste illusionist ter wereld Hans Klok
Het geheim van persoonlijk leiderschap
Het persoonlijk leiderschap van Laura Dekker het zeilmeisje

VIPfactor Coach

Egon Beaart

Als je jezelf bent, kost het je niet veel moeite om aan verwachtingen te voldoen. Je kunt ontwapenend zijn, omdat wat je laat zien ‘echt’ is. Het gaat niet om jouw ‘EGO’, het gaat om jouw ‘IK’ en de puurheid die daarvan uitstraalt. Het gaat om wie jij bent. De vraag is: weet jij wel wie je bent? 

De interviewer Egon Beaart

De ervaringen uit zijn werkverleden, de conclusies en verbetervoorstellen uit zijn onderzoek hebben geleid tot de ontwikkeling van de VIPfactor®. Verbinding maken met je Ik (Innerlijk kompas) vergroot je Persoonlijk leiderschap. Door middel van deze interviews wil Egon de kijkers laten zien dat vrijwel alles bereikbaar is zolang je maar bij jouw eigen kernwaarden blijft. Dicht bij jezelf blijven. Uiteindelijk is iedereen een Very Important Person en heeft iedereen unieke talenten oftewel heeft een V.I.P. in zich. Geef ook jouw V.I.P. de ruimte! Kijk hier hoe iedere geïnterviewde op zijn of haar eigen manier zijn of haar eigen pad heeft bewandeld. Wat kun je leren van de diverse interviews van de diverse bekende en minder bekende Nederlanders.

Egon heeft de onderneming ‘Leiderschap is Core Business’ opgericht in 2013 na 33 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Ministerie van Defensie. In 2010 en 2011 heeft hij in opdracht van Defensie een groot onderzoek gedaan naar persoonlijk leiderschap  en gedrag. Herhaaldelijk zijn er in de Tweede Kamer vragen gesteld over de resultaten van zijn onderzoek. Zijn onderzoek is schriftelijk ondersteund door drie leden (drie partijen) van de vaste kamer commissie van Defensie. Egon is cum laude geslaagd voor de executive MBA opleiding met als specialiteit leiderschap en veranderkunde.

Ing. Egon Beaart MBA QE houdt zich op dit moment bezig met zijn missie ‘persoonlijk leiderschap’ meer bekendheid te geven. Dit doet hij door middel van het geven van lezingen, presentaties en seminars

Meer informatie kun je vinden op:

Website: www.egonbeaart.nl

Social media: https://www.facebook.com/Egon-Beaart-…

LinkedIn Egon: linkedin.com/in/egonbeaart

E-book: https://persoonlijkleiderschap.egonbeaart.nl/e-book/

Schrijf je nu in voor de VIPfactor masterclass

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds