Bedankt voor je interesse in het onderzoek Leiderschap is Core Business. Vul je gegevens in en ontvang het rapport thuis in je brievenbus.

NU van €29,- voor €9,95Verzendkosten € 4,95
Totaal


In het rapport ‘Leiderschap is core business’ wordt het belang van persoonlijk leiderschap onderschreven. Het rapport is een weergave van mijn onderzoek naar persoonlijk leiderschap en gedrag. Het onderzoek is gedaan binnen het Ministerie van Defensie, echter kan heel makkelijk worden ‘vertaald’ naar vele andere organisaties en bedrijven. Althans dat is wat me steeds wordt terug gegeven. In de literatuurstudie geef ik een verdieping op de aspecten ‘visie, cultuur (structuren en systemen), leiderschap, veranderprocessen en communicatie en de maatschappelijke ontwikkelingen’. Alle hoofdstukken worden afgesloten in de vorm van een mindmap. Je krijgt verder een overzicht van het gedane veldonderzoek en een oplossingsrichting voor een verbeter proces. In de oplossingsrichting noem ik de VIPfactor wat ook wordt toegelicht.

In de bijlagen kan je een aantal interviews lezen met bekende Nederlanders over persoonlijk leiderschap gezien vanuit hun point of view, zoals; Jitske Kramer (antropologe); Inge Nuijten (Servant leadership); Matthieu Weggeman (hoogleraar en auteur/presentator); André de Waal (HPO organisaties); Rick Nieman (journalist); Jos Burgers (Marketing); Remco Claassen (leiderschap goeroe); etc..

Tevens zijn er mindmappen te vinden over de VIPfactor; ‘Volhouden’; ‘Identiteit’ en ‘Persoonlijk leiderschap’.

Het totale rapport is 327 pagina’s dik. Sommige mensen vinden het meer een encyclopedie!

Schrijf je nu in voor de VIPfactor masterclass

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds