fbpx

Coaches

Ik help mensen er graag bij hun talenten, en daardoor zichzelf, te ontdekken. Door dichterbij je innerlijke ‘ik’ te komen, wordt het makkelijker om gelukkig te zijn en te blijven.

Om mensen te helpen bij het vinden van hun innerlijke kompas heb ik gekozen om een samenwerking aan te gaan met Alice Pereboom. Je zou haar ook een V.I.P.coach kunnen noemen, in lijn met de VIPfactor. Ik heb voor Alice gekozen vanwege haar professionaliteit, maar meer nog vanwege haar authenticiteit. Samen met Alice geef ik seminars over het de VIPfactor.

Nu kan je jezelf ontdekken door middel van mijn ontwikkelde VIPfactor methode. Maar je kan ook je werkelijke ‘IK’ ontdekken door je DNA af te staan. Je komt dan jouw fabrieksinstellingen te weten op vijf dimensies. Dit zijn de dimensies: Innovation, Relationships, Impact, building Resilience en Sustainability. Meer hierover in ‘Wat is jouw DNA profiel?

Na het afnemen van het DNA ontwikkel assessment, wordt de uitslag door middel van een uitgebreid rapport aan je toegelicht. Deze toelichting zal ik altijd zelf voor mijn rekening nemen. Vanuit dit rapport krijg je waarschijnlijk een bevestiging van diverse aspecten van jezelf die je (diep van binnen) al wist, maar mogelijk ook een aantal inzichten die je verrassen. Met deze informatie kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan of je laten begeleiden door mij of door Alice.

Egon Beaart

Als je jezelf bent, kost het je niet veel moeite om aan verwachtingen te voldoen. Je kunt ontwapenend zijn, omdat wat je laat zien ‘echt’ is. Het gaat niet om jouw ‘EGO’, het gaat om jouw ‘IK’ en de puurheid die daarvan uitstraalt. Het gaat om wie jij bent. De vraag is: weet jij wel wie je bent?

Alice Pereboom

Alice Pereboom is er voor wie van betekenis wil zijn. Bezit je de gedrevenheid om bij te dragen aan waardevolle ontwikkelingen? Zet je dan in voor meer regie richting je ambities.

Alice Pereboom ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling en legt het fundament onder krachtig (persoonlijk) leiderschap. Gesprekken kunnen worden gevoerd op locatie bij de klant of in Arnhem waar de praktijk gevestigd is.

Willy van Vuuren

Willy van Vuuren leeft vanuit het bewustzijn; spiritueel. Voor haar betekent dat: met al haar wakkere aandacht aanwezig zijn bij wat de situatie NU vraagt. En beseffen dat de mens zijn oorsprong heeft in het goddelijke (of hoe dat voor jou ook heet). Voor mij staat dit los van religie. Mijn uitgangspunt is dat we op zielsniveau allemaal met elkaar in verbinding staan. Daarin zijn we eenheid in verscheidenheid en een organisch geheel. We kunnen elkaar niet niet beïnvloeden.

Angelina Jochems

Angelina Jochems coacht anderen op zo’n manier zodat ze vol eigenwaarde, zelfvertrouwen en van zichzelf houdend door het leven zullen gaan, hierdoor krijgt men een gelukkiger leven.

Ze is een gecertificeerd “Heal Your Life Teacher®“ en “Heal Your Life Coach®“. Daarnaast ik ze gecertificeerd NLP Practitioner Coach. Angelina geniet ervan anderen te coachen naar het door hen gewenste doel.

Bianca van Houten

Ben jij iemand die voorwaarts wilt in jouw leven, werk, relatie(s) of anderszins en weet je op dit moment niet hoe of waarom? Wil je samen met mij ontdekken wat jou tegenhoudt en wat jouw effect is op de situatie of op een ander? Worstel je soms met jouw (persoonlijk) leiderschap, talenten, zelfvertrouwen of de plek binnen jouw (werk)omgeving? Ik help je daar graag bij.

Bel me voor een vrijblijvend gesprek over de VIPfactor in jouw organisatie.