Wat zijn jouw kernwaarden om succesvol te worden?

Innerlijke kompas

DNA (ontwikkel assessment)

VIPcoach

Innerlijke kompas

Ik help mensen graag om zichzelf te ontdekken, waardoor ze dichter bij zichzelf komen te staan. Door dichter bij jouw innerlijke kompas (‘IK’) te komen zal je ook gelukkig worden, omdat je dan weet wie je bent. Om mensen beter te helpen bij hun innerlijke kompas te komen oftewel dit te ontdekken ben ik een samenwerking aangegaan met BrainCompass. Door middel van een VIPfactor Innerlijk Kompas ontwikkelassessment zal je jouw ‘fabrieksinstellingen’ te weten komen. Hiermee is op een wetenschappelijke manier ook nog eens een verdieping gerealiseerd van mijn VIPfactor methode.

Aan de slag met jouw DNA ontwikkel assessment

Na het afnemen van de VIPfactor Innerlijk Kompas ontwikkel assessment licht ik zelf de uitslag door middel van een uitgebreid rapport aan jou toe. Op het moment dat jij weet wat je fabrieksinstellingen zijn, en je weet hoe de vier fasen in jouw leven tot uiting komen, dan gaan de diverse puzzelstukjes voor jou in elkaar vallen. Je gaat dan begrijpen waarom je in bepaalde situaties dát gedrag vertoont. Je krijgt waarschijnlijk een bevestiging van diverse aspecten die je diep van binnen wel al wist. Maar mogelijk krijg je ook inzichten die je verrassen. Met deze rijke nieuwe informatie kan je natuurlijk zelf aan de slag gaan, of je kiest voor een VIPcoach.

Aan de slag met jouw VIPcoach

Na het feedbackgesprek door mij over de resultaten van het wetenschappelijke DNA ontwikkel assessment kan je ervoor kiezen om je door één van mijn VIPcoaches te laten coachen in de nieuwe inzichten uit jouw rapport. Zij kunnen je helpen jouw innerlijke kompas te vinden. Deze VIP coaches hebben ieder hun eigen specialiteit, dus er is altijd een VIPcoach die bij jou past. Ik kan je ook advies geven over welke coach het best bij jou zou kunnen passen.

De VIPfactor toepassen!

Het is belangrijk dat je activiteiten ontplooit die bij jou passen. In de vele jaren bij Defensie heb ik gezien dat een organisatie zichzelf kan verliezen in systemen, structuren en procedures. Er is geen oog meer voor de kwaliteiten van de medewerkers. Hierdoor worden de talenten van veel medewerkers niet optimaal benut. Terwijl het veel beter kan!

Je kunt als medewerker (uiteraard ook manager) zelf een succesvolle carrière en een gelukkiger leven creëren. Daar heb je echter wel een beetje moed voor nodig, want dat gaat natuurlijk niet automatisch.

De organisatie dient natuurlijk ook open te staan voor nieuwe inzichten, mee te denken, maar vooral in actie te komen. Wil jij de talenten van jezelf, jouw collega’s en medewerkers beter benutten? Dan kom ik graag in contact met jou!

Wil jij aan de slag met jouw eigen VIPfactor?

  Heb je ook wel eens van die momenten dat je het idee hebt dat je gewoon niet goed begrepen wordt

  Of dat je je soms afvraagt of je wel het goede beroep hebt gekozen of dat je je niet prettig voelt in je huidige functie

Dat kan anders…

  Zou het niet mooi zijn dat je altijd begrepen wordt in wat je wilt overbrengen, en dat je gewoon met iedereen goed kan communiceren

  Dat je in wie je wilt zijn of worden ook binnen jouw bereik ligt en dat je dit ook daadwerkelijk kan realiseren

Schrijf je nu in voor de VIPfactor masterclass

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds