Welke resultaten kan je verwachten?

Welke resultaten kan je verwachten van Egon:

  • De energie gaat weer stromen in de organisatie
  • Dit levert winst in het kwadraat op de MBA methode
  • Managers en medewerkers zullen meer tevreden zijn met hun werk, hierdoor zullen de resultaten verbeteren
  • Dit leidt op zijn beurt weer tot meer tevredenheid!
  • Talent krijgt bovendien de kans om te groeien met behulp van de VIPfactor methodiek.

Bekijk hier wat mijn klanten hebben ervaren en wat de resultaten kunnen zijn voor jouw organisatie, of voor jou persoonlijk. Een succesvol veranderproces op organisatieniveau na een strategisch advies, een inspirerende presentatie of lezing of mijn persoonlijke aanpak en coaching.

“Beaart verstaat de kunst om je anders naar je eigen organisatie en gedrag te leren kijken. Zo heeft hij op succesvolle wijze diverse reorganisaties en veranderprocessen doorgevoerd. De persoonlijke verhalen en visies van Beaart nodigden de aanwezigen in de workshop uit tot het vertellen van eigen ervaringen. Zo gaat dat: je krijgt wat je geeft!”

Wim Kooyman

Hoofdredacteur, Facility Management Magazine

“Egon heeft met zijn gedegen onderzoek belangrijke verbeterpunten en -trajecten aangegeven, waarbij hij zich bijzonder kwetsbaar durfde op te stellen. Egon is een gedreven, kundige en meevoelende analist en coach. Hij wijst eenieder op zijn verantwoordelijkheden en ondersteunt bij het aanvaarden en uitvoeren daarvan.”

Carel Banse

Kolonel b.d., Koninklijke luchtmacht

“Egon Beaart ken ik als een gedreven man, die weet waarvoor hij staat én gaat! Hij heeft een eigen kijk op ‘persoonlijk leiderschap’ waar hij de nadruk legt op de kracht die in mensen zélf schuilt. Egon helpt mensen en organisaties meedenken over het wat en hoé, hij durft hen te confronteren met doordringende vragen, kortom een spiegel voor te houden.”

Reinhilde van den Abbeele

Onderwijs, België

“Egon wist met zijn uitstekende communicatieve vaardigheden mensen in alle lagen binnen de organisatie met elkaar te verbinden, waardoor de standpunten die op de verschillende niveaus speelden op een goede wijze zijn meegewogen in de uiteindelijke uitkomst van de reorganisatie.”

Hans Lightenbarg

Koninklijke Marine

“Ter plekke weet Egon altijd weer het verschil te maken door bescheiden en tegelijk doeltreffend een hartverwarmende ‘ongemakkelijke’ en daardoor juiste vraag te stellen.”

Fokke Wijnstra

Finext

“Egon was een luisterend oor, en met luisteren bedoel ik ook dat hij ‘dieper’ kan horen wat er aan de hand is.”

Els Cuppens

Overheid

Ik vergelijk Egon met Spinoza, de manier waarop Spinoza zich staande moest houden. Vele goede ideeën werden in de periode 1655-1675 ingebracht door wetenschappers. Helaas werd er slechts zelden naar hen geluisterd, omdat zij niet behoorden tot de groep van patriciërs. Pas later en zelfs nu nog wordt Spinoza onomwonden geprezen voor zijn ideeën en wordt hij beschouwd als onze grootste filosoof. Tijdens de verdediging van Egons onderzoek ‘Leiderschap is core business’ had ik echt het gevoel dat de geschiedenis zich herhaalde. Iemand die met een fantastische analyse komt van wat er allemaal niet goed is, waarmee menig militair zich kan vereenzelvigen. De analyse wordt zelfs gevolgd door een voorstel voor verbetering. Maar ook nu heb ik het gevoel dat de gevestigde orde dit maar moeilijk zal kunnen accepteren. Ik hoop echter voor Egon dat hij niet zo lang op de waardering hoeft te wachten dan onze grootste filosoof.” – Stephan Blaas, luitenant-kolonel der Mariniers

“Ik heb Egon leren kennen als een bijzonder vakkundig, betrokken warm en fijn mens. Hij is bovendien zeer doelgericht en vastberaden, hij staat voor wat hij zegt en geeft niet zomaar op. Egon heeft mij geleerd wat persoonlijk leiderschap is en wat je ermee kan bereiken als je bereidt bent zelf verantwoordelijk te zijn en de leiding over jezelf te nemen. Ik ben hem hier dankbaar voor.”

Onno Ruiter

Maurits Instituut

“Ik heb veel met Egon gesproken over zijn visie op leiderschap aangezien ik intensief bezig ben geweest met het versterken van leiderschap in onze organisatie van 250+ mensen waar ik leiding aan mocht geven. Hij heeft een eerlijke, onafhankelijke visie op betrokkenheid van leidinggevenden en laat zich niet onder druk zetten door ‘andersdenkenden’.”

Dirk J. Uitenboogaerd

Directeur, Financieel Dienstcentrum Defensie

“Egon levert op geheel eigen wijze een bijdrage aan de bewustwording van het belang van persoonlijke identiteit in de ontwikkeling van de identiteit van organisaties. Een warm bad voor gelijkgestemden en een absolute aanrader voor managers en leidinggevenden die meer willen weten over medemenselijk leiderschap, vertrouwen en omarming van diversiteit. Hij benadert dit vanuit persoonlijk leiderschap, en dat is niet rang-, niveau- of functiegebonden.”

Ingrid Bennink

ondernemer

“Ik heb Egon leren kennen als bijzonder energiek, gedreven, met een eigen mening, authentiek en out-of-the-box. Hij beïnvloedde de mening van de leiding met argumenten en wist meerdere keren beleidswijzigingen doorgevoerd te krijgen. Een bijzonder goede eigenschap is zijn vermogen te luisteren en op ontvangen informatie te reageren.”

Erik Kopp

commandant, vice-admiraal b.d., Commando Diensten Centra Defensie

“Tijdens een reorganisatie van Defensie heeft Egon mij met uitstekende adviezen en praktische uitvoeringszaken terzijde gestaan, met name in het traject van cultuurverandering, draagvlak verwerven en het motiveren van personeel. Een belangrijk deel van de transitie naar een succesvolle realisatie van een nieuwe organisatie is op zijn conto te schrijven.”

Frans van den Berg

directeur, commandeur b.d., Operaties Koninklijke Marine

“Ik heb twee seminars meegemaakt waarin Egon mij met beide benen terug op de aarde heeft gezet door duidelijk te maken hoe je zelf je leven bepaalt. Ik zat enorm vast in een beeld van “dit is mijn baan en zo ziet het eruit voor de komende jaren”. Hij was degene die mij de ogen opende waardoor ik weer energie kreeg en zelf keuzes ging maken waardoor ik nu veel lekkerder in het leven sta. Ik ben blij dat deze man op mijn pad is gekomen.”

Mario Vanacker

Koninklijke Marine

De VIPfactor interviews

Het is belangrijk dat je dingen doet die bij je passen. In mijn vele jaren bij Defensie heb ik gezien dat een organisatie zichzelf kan verliezen in systemen en structuren. Er is geen oog voor de kwaliteiten van de medewerkers. Hierdoor worden talenten van veel medewerkers niet optimaal benut.

Terwijl het beter kan!  Je kunt als medewerker zelf een succesvolle carrière en een gelukkiger leven creëren. Daar heb je wel een beetje moed voor nodig, want dat gaat niet automatisch. Maar ook moet de organisatie inzicht krijgen, meedenken en vooral in actie komen.

Wil jij de talenten van jezelf, jouw collega’s en medewerkers beter benutten? Ik kom graag met je in contact!

Schrijf je nu in voor de VIPfactor masterclass

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds