fbpx

De nieuwste Vipfactor interview is beschikbaar!

Het geheim van de VIPfactor

Interview met Guido Heezen

In de interview serie ‘De VIPfactor en het persoonlijk leiderschap van …’ interviewt Egon Beaart bekende en minder bekende Nederlanders over hun persoonlijk leiderschap. Wat is hun passie, hun interne vlammetje? Waarom zijn ze deze weg ingeslagen? Hoe hebben ze dit volgehouden? En…. wat bepaalt nu hun succes?

Guido Heezen

Guido Heezen (Arnhem 1969) is ondernemer, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory, marktleider in medewerker onderzoek. Ook is hij de initiator van de Beste Werkgevers Awards. Guido besteedt veel tijd aan het uitwerken en uitdragen van de filosofie: organisaties die goed in contact staan met hun eigen medewerkers en klanten, zijn organisaties die duurzaam beter presteren. Na zijn studie bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode is hij samen met medeoprichter Arne Barends, vanaf een zolderkamer het NCBP gestart (in 1996 overgegaan in Effectory). Inmiddels werken bij Effectory 200 medewerkers in Amsterdam, Kaapstad en Munchen. De onderneming is winnaar van de Amsterdamse Business Awards voor innovatief denkvermogen, duurzaamheid, toekomstvastheid en maatschappelijke betrokkenheid. Guido Heezen is naast oprichter van Effectory ook mede-eigenaar van onder meer Customeyes en WUA! Guido Heezen adviseert een groot aantal raden van bestuur en directies op het gebied van goed werkgeverschap en andere HR-thema’s.

Interview met Guido Heezen

Hoe is Guido Heezen gekomen tot zijn huidige inzichten? Organisaties inzicht willen geven dat niet alleen winst maken essentieel is, maar dat er meer is. Dat ook maatschappelijke bewustwording van wezenlijk belang is voor succes. Wat is toch die drive en wat heeft hem hiertoe gebracht? Hoe zorgt deze moderne Robin Hood of misschien wel organisatie activist dat er naar hem geluisterd wordt….en wat zijn toekomst dromen….

Dit interview geeft je een andere kijk op bedrijfsvoering bij organisaties en de wereld: “Bewust zijn om op een andere manier naar de wereld te kijken” zoals Guido dit aangeeft.

In dit interview krijg je inzichten over: 

  • Hoe een missie je bevlogenheid blijft voeden.
  • Hoe een passie verder kan ontwikkelen.
  • Hoe de context bepalend kan zijn voor het uitvoeren van je passie.
  • Waarom problemen kunnen helpen bij je missie-gedrevenheid.

Dit interview is voor jou bedoeld als je:

  • Voelt dat je een missie wilt uitvoeren.
  • Voelt dat je jouw passie wilt gaan ontdekken.
  • Voelt dat je een nieuwe setting wilt realiseren.

Alle VIP interviews 

De komende interviews

De interviewer Egon Beaart

De ervaringen uit zijn werkverleden, de conclusies en verbetervoorstellen uit zijn onderzoek hebben geleid tot de ontwikkeling van de VIPfactor®. Verbinding maken met je Ik (Innerlijk kompas) vergroot je Persoonlijk leiderschap. Door middel van deze interviews wil Egon de kijkers laten zien dat vrijwel alles bereikbaar is zolang je maar bij jouw eigen kernwaarden blijft. Dicht bij jezelf blijven. Uiteindelijk is iedereen een Very Important Person en heeft iedereen unieke talenten oftewel heeft een V.I.P. in zich. Geef ook jouw V.I.P. de ruimte! Kijk hier hoe iedere geïnterviewde op zijn of haar eigen manier zijn of haar eigen pad heeft bewandeld. Wat kun je leren van de diverse interviews van de diverse bekende en minder bekende Nederlanders.

Egon heeft de onderneming ‘Leiderschap is Core Business’ opgericht in 2013 na 33 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Ministerie van Defensie. In 2010 en 2011 heeft hij in opdracht van Defensie een groot onderzoek gedaan naar persoonlijk leiderschap  en gedrag. Herhaaldelijk zijn er in de Tweede Kamer vragen gesteld over de resultaten van zijn onderzoek. Zijn onderzoek is schriftelijk ondersteund door drie leden (drie partijen) van de vaste kamer commissie van Defensie. Egon is cum laude geslaagd voor de executive MBA opleiding met als specialiteit leiderschap en veranderkunde.

Ing. Egon Beaart MBA QE houdt zich op dit moment bezig met zijn missie ‘persoonlijk leiderschap’ meer bekendheid te geven. Dit doet hij door middel van het geven van lezingen, presentaties en seminars

Meer informatie kun je vinden op:

Website: www.egonbeaart.nl

Social media: https://www.facebook.com/Egon-Beaart-…

LinkedIn Egon: linkedin.com/in/egonbeaart

E-book: https://egonbeaart.nl/e-book-succesvol-leiderschap/