V.I.P. factor interviews - video's - Egon Beaart persoonlijk leiderschap

Voorkom dat je de geheimen van de VIPfactor misloopt…

Het geheim van de VIPfactor

Interview met Anne Cor Groeneveld

Niemand kan piloot worden met alleen Lagere land- en tuinbouwschool. Niemand, behalve Anne Cor Groeneveld. Hem is het gelukt om, ondanks zijn dyslexie, op te klimmen tot vice-president van Transavia. Als oprichter van onder andere de Dutch Dakota Association en bekleder van vele bestuursfuncties, is hij in feite een echte pionier. Hoe heeft Anne Cor dit allemaal voor elkaar gekregen? Is het zijn geloof in mensen of zijn oprechtheid en eigenzinnigheid? Tekenend is zijn lijfspreuk: ‘’je bent slechts wat je hebt gedeeld’’, maar nog sprekender misschien is zijn liefde voor het lied van Toon Hermans ‘Lente me’ waarmee hij ook zijn liefde toont aan Lucia.

Wil jij ook zo succesvol worden én gelukkig zoals al de geinterviewde personen?  

Dat jij die dingen doet die bij jou passen. Dat je elke dag meer energie krijgt dan dat het kost?

Zorg dan dat jij jouw VIPfactor gaat gebruiken zodat jij jouw drijfveren gaat ontdekken. Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan eens hoe jij jouw eigen succes kan bepalen. Ga jezelf ontdekken!

Alle VIPfactor interviews

Komende interviews

VIPFactor Coach

Egon Beaart

Als je jezelf bent, kost het je niet veel moeite om aan verwachtingen te voldoen. Je kunt ontwapenend zijn, omdat wat je laat zien ‘echt’ is. Het gaat niet om jouw ‘EGO’, het gaat om jouw ‘IK’ en de puurheid die daarvan uitstraalt. Het gaat om wie jij bent. De vraag is: weet jij wel wie je bent? 

De interviewer Egon Beaart

De ervaringen uit zijn werkverleden, de conclusies en verbetervoorstellen uit zijn onderzoek hebben geleid tot de ontwikkeling van de VIPfactor methodiek. Verbinding maken met je Ik (Innerlijk kompas) vergroot je Persoonlijke ontwikkeling. Door middel van de VIPfactor interviews wil Egon de kijkers laten zien dat vrijwel alles bereikbaar is zolang je maar bij jouw eigen kernwaarden of drijfveren blijft. Gewoon icht bij jezelf blijven. Uiteindelijk is iedereen een Very Important Person en heeft iedereen unieke talenten oftewel heeft een VIP in zich. Geef ook jouw VIP de ruimte! Kijk hoe iedere geïnterviewde op zijn of haar eigen manier zijn of haar eigen pad heeft bewandeld. In feite ‘liefde voor hun vak’ hebben gevolgd. Wat kun jij leren van de diverse interviews van de diverse bekende en minder bekende Nederlanders?

Egon heeft de onderneming ‘Leiderschap is Core Business’ opgericht in 2013 na 33 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Ministerie van Defensie. In 2010 en 2011 heeft hij in opdracht van Defensie een groot onderzoek gedaan naar persoonlijk leiderschap  en gedrag. Herhaaldelijk zijn er in de Tweede Kamer vragen gesteld over de resultaten van zijn onderzoek. Zijn onderzoek is schriftelijk ondersteund door drie leden (drie cverschillende partijen) van de vaste kamer commissie van Defensie. Egon is cum laude geslaagd voor de executive MBA opleiding met als specialiteit leiderschap en veranderkunde.

Ing. Egon Beaart MBA QE houdt zich op dit moment bezig met het belang zijn missie ‘persoonlijk leiderschap’ meer bekendheid te geven. Dit doet hij door middel van het geven van lezingen, presentaties, seminars en workshops.

Meer informatie kun je vinden op:

Website: www.egonbeaart.nl

Social media: https://www.facebook.com/Egon-Beaart-…

LinkedIn Egon: linkedin.com/in/egonbeaart

E-book: https://persoonlijkleiderschap.egonbeaart.nl/e-book/

Klaar voor de start...

Persoonlijk leiderschap in 1 dag!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds