V.I.P. factor interviews - video's - Egon Beaart persoonlijk leiderschap

Vandaag weer een nieuw VIPfactor interview!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Voorkom dat je de geheimen van de VIPfactor misloopt…

Het geheim van de VIPfactor

Interview met Bé van Lotringen

Bé Lotringen heeft theaterwetenschappen en psychologie gestudeerd. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien een onlogische combinatie, maar niet voor Bé. Deze combinatie heeft juist gezorgd voor haar huidige passie als therapeut voor hardlopers. Ze was voorbestemd om als wetenschapper door het leven te gaan en heeft de gouden combinatie gevonden in “het willen weten en uitvoeren”. Tijdens haar zoektocht heeft ze ervaren dat verbinding maken met jezelf belangrijk is om verbinding te kunnen maken met anderen. In deel 1 van het interview is te horen hoe Bé ervoor koos haar eigen pad te volgen om buiten het keurslijf te treden. In deel 2 van het interview worden veel belangrijke items aangedragen door Bé die jou nieuwe inzichten kunnen geven. Tot nu toe heb ik de interviews teruggebracht naar een lengte van maximaal 15 minuten. Echter reikte Bé zoveel prachtige onderwerpen aan dat ik je dit niet kon onthouden.  Luister en kijk naar mooie inzichten uit de psychologie.

Wil jij ook zo succesvol worden én gelukkig zoals al de geinterviewde personen?  

Dat jij die dingen doet die bij jou passen. Dat je elke dag meer energie krijgt dan dat het kost?

Zorg dan dat jij jouw VIPfactor gaat gebruiken zodat jij jouw drijfveren gaat ontdekken. Nieuwsgierig geworden?

Kijk dan eens hoe jij jouw eigen succes kan bepalen. Ga jezelf ontdekken!

Alle VIPfactor interviews

Komende interviews

VIPFactor Coach

Egon Beaart

Als je jezelf bent, kost het je niet veel moeite om aan verwachtingen te voldoen. Je kunt ontwapenend zijn, omdat wat je laat zien ‘echt’ is. Het gaat niet om jouw ‘EGO’, het gaat om jouw ‘IK’ en de puurheid die daarvan uitstraalt. Het gaat om wie jij bent. De vraag is: weet jij wel wie je bent? 

De interviewer Egon Beaart

De ervaringen uit zijn werkverleden, de conclusies en verbetervoorstellen uit zijn onderzoek hebben geleid tot de ontwikkeling van de VIPfactor methodiek. Verbinding maken met je Ik (Innerlijk kompas) vergroot je Persoonlijke ontwikkeling. Door middel van de VIPfactor interviews wil Egon de kijkers laten zien dat vrijwel alles bereikbaar is zolang je maar bij jouw eigen kernwaarden of drijfveren blijft. Gewoon icht bij jezelf blijven. Uiteindelijk is iedereen een Very Important Person en heeft iedereen unieke talenten oftewel heeft een VIP in zich. Geef ook jouw VIP de ruimte! Kijk hoe iedere geïnterviewde op zijn of haar eigen manier zijn of haar eigen pad heeft bewandeld. In feite ‘liefde voor hun vak’ hebben gevolgd. Wat kun jij leren van de diverse interviews van de diverse bekende en minder bekende Nederlanders?

Egon heeft de onderneming ‘Leiderschap is Core Business’ opgericht in 2013 na 33 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Ministerie van Defensie. In 2010 en 2011 heeft hij in opdracht van Defensie een groot onderzoek gedaan naar persoonlijk leiderschap  en gedrag. Herhaaldelijk zijn er in de Tweede Kamer vragen gesteld over de resultaten van zijn onderzoek. Zijn onderzoek is schriftelijk ondersteund door drie leden (drie cverschillende partijen) van de vaste kamer commissie van Defensie. Egon is cum laude geslaagd voor de executive MBA opleiding met als specialiteit leiderschap en veranderkunde.

Ing. Egon Beaart MBA QE houdt zich op dit moment bezig met het belang zijn missie ‘persoonlijk leiderschap’ meer bekendheid te geven. Dit doet hij door middel van het geven van lezingen, presentaties, seminars en workshops.

Meer informatie kun je vinden op:

Website: www.egonbeaart.nl

Social media: https://www.facebook.com/Egon-Beaart-…

LinkedIn Egon: linkedin.com/in/egonbeaart

E-book: https://persoonlijkleiderschap.egonbeaart.nl/e-book/

Klaar voor de start...

Persoonlijk leiderschap in 1 dag!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds