VIPfactor interviews

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tijdens het bijwonen van een presentatie van Marlies Dekkers raakte ik onder de indruk van haar persoonlijke verhaal, van hoe ze haar eigen weg gekozen heeft. De weg die tot het uiteindelijke succes in de lingeriewereld heeft geleid. Door haar krachtige gebruik van persoonlijk leiderschap kwam ik op het idee om haar te vragen voor een interview. Deels omdat haar aanpak goed aansluit bij mijn VIPfactor methodiek die ik heb ontwikkeld na mijn onderzoek naar persoonlijk leiderschap en gedrag bij het Ministerie van Defensie. Maar vooral met als onderliggend doel om ook anderen te inspireren door haar verhaal. Ik besloot daarom aan een reeks interviews te beginnen met mensen die mijns inziens door middel van persoonlijk leiderschap hun dromen waarmaken. Het interview met Marlies Dekkers is er niet van gekomen. Lees in mijn blog ‘mijn eerste interview geïnspireerd door…’waarom dit tot op heden nog niet is gebeurd.

Na mijn eerste interview, met Annemarie van Gaal, besloot ik de interviews ook te filmen. Beeldmateriaal wordt door de meeste mensen directer ontvangen en past daarnaast ook beter in deze snelle wereld van digitalisering. Inmiddels heb ik een aantal bekende en minder bekende Nederlanders geïnterviewd. Het zijn stuk voor stuk prachtige persoonlijke verhalen over passie en doorzettingsvermogen.

De filmpjes duren 10 tot 15 minuten. Niet te lang, maar net lang genoeg om diepgang te bereiken. Ik heb er bewust voor gekozen ze niet verder in te korten omdat daardoor de diepgang niet goed tot zijn recht komt. Ik wens je veel kijkplezier en inspiratie toe bij het zien van de VIPfactor interviews.