Bianca van Houten

Na mijn roadtrip door Europa in 2015, bergen inspiratie en een nieuwe taal rijker, besloot ik mijn levenslessen, 24 jaar werkervaring in de zorg en bij de overheid én al mijn kennis en inzichten, opgedaan tijdens prachtige opleidingen tot o.a. (systemisch) coach en trainer, te bundelen. Als coach / trainer / personal organizer begeleid ik mensen die op zoek zijn naar een positief alternatief in hun werk en leven.

Ik vind niets mooier dan mensen (en/of teams) te begeleiden en te zien dat ze steeds meer toegang krijgen tot hun eigen mogelijkheden en de “schwung” in het (werk) leven weer kunnen ervaren. Op een krachtige, liefdevolle en soms humoristische wijze gaan wij samen aan de slag om los van alle “gedoe” of ruis te kijken naar het positieve alternatief voor datgene dat jij graag anders zou willen zien.

Ben jij iemand die voorwaarts wilt in jouw leven, werk, relatie(s) of anderszins en weet je op dit moment niet hoe of waarom? Wil je samen met mij ontdekken wat jou tegenhoudt en wat jouw effect is op de situatie of op een ander? Worstel je soms met jouw (persoonlijk) leiderschap, talenten, zelfvertrouwen of de plek binnen jouw (werk)omgeving? 

Schrijf je nu in voor de VIPfactor masterclass

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds