Casestudie over mijzelf!

Case studie over mijzelf!

Mijn inzichten delen met jou

Dit verhaal gaat over mijn werkbare leven; over hoe ik dit ervaren heb en over de inzichten die ik hier heb gekregen. Het ontdekken dat angst een slechte raadgever is in een organisatie, het ontdekken dat er heel veel potentieel bij werknemers aanwezig is dat niet wordt gebruikt en het ontdekken dat er in feite nog steeds wordt gewerkt vanuit de Scientific management structuur (Frederic Taylor). Deze methode was de basis van management aan het begin van de 20e eeuw, een uitspraak van Frederic Taylor was; “ik heb alleen je handjes nodig maar niet je hersenen”. Alles opknippen in hapklare brokken waardoor het totaalplaatje niet meer zichtbaar is. Het zó rationaliseren dat de menselijke kant en passie van mensen niet meer wordt gezien of zelfs erger, dat de passie in de kiem wordt gesmoord. Dat is nog steeds het huidige systeem waarin veel organisaties werken.

Ik deel mijn inzichten die door veel medewerkers daadwerkelijk ook worden beleefd, maar niet worden uitgesproken. Mijn doel is om organisaties sterker te maken en gereed te maken voor de toekomst. Meer kracht binnen organisaties is meer kracht naar buiten toe. Hierdoor zal de service en klantgerichtheid alleen maar verbeteren en duurzaam succes exponentieel toenemen, mét tevreden medewerkers.

Mijn verhaal gaat over persoonlijk leiderschap, passie, oprechtheid, visie en gewoon uitvoeren van die dingen waarin je gelooft. 

Wil jij aan de slag met jouw eigen VIPfactor?

  Heb je ook wel eens van die momenten dat je het idee hebt dat je gewoon niet goed begrepen wordt

  Of dat je je soms afvraagt of je wel het goede beroep hebt gekozen of dat je je niet prettig voelt in je huidige functie

Dat kan anders…

  Zou het niet mooi zijn dat je altijd begrepen wordt in wat je wilt overbrengen, en dat je gewoon met iedereen goed kan communiceren

  Dat je in wie je wilt zijn of worden ook binnen jouw bereik ligt en dat je dit ook daadwerkelijk kan realiseren

Schrijf je nu in voor de VIPfactor masterclass

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds