Willy van Vuuren

Ik ben Willy van Vuuren (1949). Het leven heeft mij heel veel talenten meegegeven, die ik in de loop van de jaren steeds verder heb ontwikkeld en ingezet ten dienste van de mensheid.

Zo heb ik veel levensmoed, een eigenschap die mij van jongs af aan nieuwsgierig maakte naar het leven en die me bij tegenslagen de kracht gaf overeind te krabbelen en verder te gaan. Daardoor ontwikkelde ik mijn eigen-wijsheid; tot op de dag van vandaag evalueer ik regelmatig mijn normen en waarden. Dat maakt heel bewust, en zodoende durf ik de mensen die op mijn pad komen, privé of zakelijk, tegengas te geven en zelfs te confronteren als dat hen tot meer inzicht in zichzelf kan brengen. Ik maak graag mensen bewust van wat ze doen en hoe ze dat eventueel anders kunnen doen, vooral omdat dat hén iets oplevert. En dat doe ik altijd met compassie.

Talenten

Daarnaast zijn mijn belangrijkste talenten mijn extra waarnemend vermogen (dat ik voornamelijk inzet bij het begeleiden van familieopstellingen), mijn humor, mijn diepgang en mijn betrouwbaarheid waarmee ik veiligheid  geef. Dat laatste betekent dat jij helemaal jezelf kunt zijn (wie anders??). Ik doe in alle gevallen mijn best jou te zien zoals je bedoeld bent te Zijn. Zodat je gaat staan om op te vallen. Dáár help ik je bij.

Al sinds 1979, toen ik begon met het begeleiden van oudergroepen, is de Individualpsychologie (A. Adler) mijn basis. Naast astrologie, grafologie, energiewerk en maatschappelijk werk ben ik in 1991 gestart met NLP-opleidingen. In 2006 kwam daar Systemisch Werk bij; de meest waardevolle toevoeging in mijn leven. Mijn kennis, kunde en (levens)ervaring zet ik tot op de dag van vandaag met veel passie en succes in.

Mijn grote dank in dezen gaat uit naar mijn mentoren: Ton de Bruijn, Eric Schneider, Anné Linden en Wibe Veenbaas.

Ik leef vanuit bewustzijn; spiritueel. Voor mij betekent dat: met al mijn wakkere aandacht aanwezig zijn bij wat de situatie NU vraagt. En beseffen dat de mens zijn oorsprong heeft in het goddelijke (of hoe dat voor jou ook heet). Voor mij staat dit los van religie. Ook al heb ik zelf een religieuze levensinstelling, ik respecteer ieders andere keuze in dezen. Mijn uitgangspunt is dat we op zielsniveau allemaal met elkaar in verbinding staan. Daarin zijn we eenheid in verscheidenheid en een organisch geheel. We kunnen elkaar niet niet beïnvloeden.

Schrijf je nu in voor de VIPfactor masterclass

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds