Leiderschap op basis van DNA

99% van je biologisch DNA (je erfelijk materiaal wat je van je ouders hebt meegekregen) komt overeen met anderen. Dus 1% is anders. Neurowetenschappers hebben ontdekt dat er specifieke genen invloed hebben op ons natuurlijk (onbewust) gedrag en persoonlijkheid. Ons lichaam maakt continu belangrijke neurotransmitters/hormonen zoals dopamine, oxytocine, serotonine en testosteron aan.  Deze neurotransmitters / hormonen hebben dus invloed op onze dagelijkse (on)bewuste beslissingen en handelingen.

Wat we doen is gelukkig niet alleen afhankelijk van je biologisch startpunt. Het is een optelsom van de omgeving waarin je werkt, je opvoeding en je professionele ontwikkeling. Het is niet mogelijk om op basis van je DNA de toekomst te voorspellen. Wel kan een analyse van je DNA een beter inzicht geven in je talenten en in hoeverre je die hebt ontwikkeld.

Door je genetisch paspoort met behulp van DNA onderzoek in kaart te brengen ben je beter in staat je natuurlijke talenten te gebruiken in je professionele omgeving. Talent is immers beter ontwikkelbaar als het zichtbaar is. Let op : we onderzoeken je DNA niet op medische aandoeningen.

Nieuwsbrief