Guido Heezen

 

Interviews met bekende en minder bekende Nederlanders

Wat is de passie en wat is hun innerlijke kompas? Waarom zijn ze deze weg ingeslagen? Hoe hebben ze deze weg volgehouden én wat hebben ze ervoor moeten laten?

In dit interview krijg je inzicht over vrijheid, persoonlijk leiderschap, luisteren naar jezelf, maar misschien nog wel belangrijker; de puurheid van de geïnterviewde persoon en de liefde voor zijn vak.

Interview met Guido Heezen

Guido Heezen (Arnhem 1969) is ondernemer, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory, marktleider in medewerker onderzoek. Ook is hij de initiator van de Beste Werkgevers Awards. Guido besteedt veel tijd aan het uitwerken en uitdragen van de filosofie: organisaties die goed in contact staan met hun eigen medewerkers en klanten, zijn organisaties die duurzaam beter presteren.

Na zijn studie bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode is hij samen met medeoprichter Arne Barends, vanaf een zolderkamer het NCBP gestart (in 1996 overgegaan in Effectory). Inmiddels werken bij Effectory 200 medewerkers in Amsterdam, Kaapstad en Munchen. De onderneming is winnaar van de Amsterdamse Business Awards voor innovatief denkvermogen, duurzaamheid, toekomstvastheid en maatschappelijke betrokkenheid. Guido Heezen is naast oprichter van Effectory ook mede-eigenaar van onder meer Customeyes en WUA!

Guido Heezen adviseert een groot aantal raden van bestuur en directies op het gebied van goed werkgeverschap en andere HR-thema’s.

Hoe is Guido Heezen gekomen tot zijn huidige inzichten? Organisaties inzicht willen geven dat niet alleen winst maken essentieel is, maar dat er meer is. Dat ook maatschappelijke bewustwording van wezenlijk belang is voor succes. Wat is toch die drive en wat heeft hem hiertoe gebracht? Hoe zorgt deze moderne Robin Hood of misschien wel organisatie activist dat er naar hem geluisterd wordt….en wat zijn toekomst dromen…. Dit interview geeft je een andere kijk op bedrijfsvoering bij organisaties en de wereld: “Bewust zijn om op een andere manier naar de wereld te kijken” zoals Guido dit aangeeft.

Dit interview is voor jou bedoeld als je: 

  • Voelt dat je een missie wilt uitvoeren;
  • Voelt dat je jouw passie wilt gaan ontdekken;
  • Voelt dat je een uit je huidige patroon wilt breken.

In dit interview krijg je inzichten over: 

  • Hoe een missie je bevlogenheid blijft voeden;
  • Hoe je jouw passie verder kan ontwikkelen;
  • Hoe de context bepalend is voor het uitvoeren van je passie;
  • Waarom problemen kunnen helpen bij je missie-gedrevenheid.  

 

Wil jij op de hoogte worden gehouden?

Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste VIPfactor interviews, kan je je hier inschrijven.

Nieuwsbrief

Wil jij ook zo succesvol worden?

  Wil jij ook zo succesvol en gelukkkig worden als deze persoon?

  Dat je elke dag energie krijgt in plaats van dat het energie kost?

  Dat je de dingen doet die bij jou passen?

  Zorg dan dat jij jouw VIPfactor gaat ontdekken!

  Dat jij vanuit jouw drijfveren en passie gaat handelen!

Nieuwsgierig geworden? Laten we dan eens onderzoeken hoe we samen jouw eigen succes kunnen bepalen.

 

Plan hier jouw (gratis) strategie gespek

Tijdens dit strategiegesprek gaan we samen op zoek naar jouw drijfveren. Wat is jouw passie en hoe kan jij jouw passie in gaan zetten. Zodat jij de dingen gaat doen doe bij jou passen. Waardoor jij energie krijgt in plaats van dat het altijd energie kost. In een twintig minuten durende gesprek gaan we dit voor jouw ontrafelen.

Schroom niet en neem nu actie!

Alle VIPfactor interviews

Interview met de snelste illusionist ter wereld Hans Klok
Het geheim van persoonlijk leiderschap
Het persoonlijk leiderschap van Laura Dekker het zeilmeisje

VIPfactor Coach

Egon Beaart

Als je jezelf bent, kost het je niet veel moeite om aan verwachtingen te voldoen. Je kunt ontwapenend zijn, omdat wat je laat zien ‘echt’ is. Het gaat niet om jouw ‘EGO’, het gaat om jouw ‘IK’ en de puurheid die daarvan uitstraalt. Het gaat om wie jij bent. De vraag is: weet jij wel wie je bent? 

De interviewer Egon Beaart

De ervaringen uit zijn werkverleden, de conclusies en verbetervoorstellen uit zijn onderzoek hebben geleid tot de ontwikkeling van de VIPfactor®. Verbinding maken met je Ik (Innerlijk kompas) vergroot je Persoonlijk leiderschap. Door middel van deze interviews wil Egon de kijkers laten zien dat vrijwel alles bereikbaar is zolang je maar bij jouw eigen kernwaarden blijft. Dicht bij jezelf blijven. Uiteindelijk is iedereen een Very Important Person en heeft iedereen unieke talenten oftewel heeft een V.I.P. in zich. Geef ook jouw V.I.P. de ruimte! Kijk hier hoe iedere geïnterviewde op zijn of haar eigen manier zijn of haar eigen pad heeft bewandeld. Wat kun je leren van de diverse interviews van de diverse bekende en minder bekende Nederlanders.

Egon heeft de onderneming ‘Leiderschap is Core Business’ opgericht in 2013 na 33 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Ministerie van Defensie. In 2010 en 2011 heeft hij in opdracht van Defensie een groot onderzoek gedaan naar persoonlijk leiderschap  en gedrag. Herhaaldelijk zijn er in de Tweede Kamer vragen gesteld over de resultaten van zijn onderzoek. Zijn onderzoek is schriftelijk ondersteund door drie leden (drie partijen) van de vaste kamer commissie van Defensie. Egon is cum laude geslaagd voor de executive MBA opleiding met als specialiteit leiderschap en veranderkunde.

Ing. Egon Beaart MBA QE houdt zich op dit moment bezig met zijn missie ‘persoonlijk leiderschap’ meer bekendheid te geven. Dit doet hij door middel van het geven van lezingen, presentaties en seminars

Meer informatie kun je vinden op:

Website: www.egonbeaart.nl

Social media: https://www.facebook.com/Egon-Beaart-…

LinkedIn Egon: linkedin.com/in/egonbeaart

E-book: https://persoonlijkleiderschap.egonbeaart.nl/e-book/

Schrijf je nu in voor de VIPfactor masterclass

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds