fbpx

Bekijk nu al de VIPfactor interviews

Het geheim van de VIPfactor

Interview met Ronald Segers

In de interview serie ‘De VIPfactor en het persoonlijk leiderschap van …’ interviewt Egon Beaart bekende en minder bekende Nederlanders over hun persoonlijk leiderschap. Wat is hun passie, hun interne vlammetje? Waarom zijn ze deze weg ingeslagen? Hoe hebben ze dit volgehouden? En…. wat bepaalt nu hun succes?

Ronald Segers

Een ijzervreter, die onbevreesd heel zijn leven heeft gewijd aan het ijzervlechten. Wat heeft Ronald Segers er eigenlijk voor over gehad om de beste ijzervlechter van Nederland te willen worden? Waar komen toch die drive en passie vandaan, die er ook voor hebben gezorgd dat hij zich letterlijk helemaal kapot heeft gewerkt. Maar ondanks deze fysieke beperking kan hij het niet laten om zich nog steeds in te zetten als ambassadeur voor het ijzervlechters vak. Kijkt u naar een verhaal over passie, doorzetten, maar vooral … over passie voor dit vak.

Ronald Segers is geboren in Hulst (Zeeuws Vlaanderen). Zijn vader was ijzervlechter en waarschijnlijk is hij door hem geïnspireerd om ook ijzervlechter te worden. Vanaf zijn jeugd is Ronald bezig geweest met het vak ijzervlechten en wilde daarover alles leren. Hij heeft het ijzervlechten dan ook volledig in de praktijk aangeleerd tot de allround ijzervlechter die hij nu is geworden. Iemand die zijn passie leeft!

 

Alle VIP interviews 

De komende interviews

V.I.P Factor Coach

Egon Beaart

Als je jezelf bent, kost het je niet veel moeite om aan verwachtingen te voldoen. Je kunt ontwapenend zijn, omdat wat je laat zien ‘echt’ is. Het gaat niet om jouw ‘EGO’, het gaat om jouw ‘IK’ en de puurheid die daarvan uitstraalt. Het gaat om wie jij bent. De vraag is: weet jij wel wie je bent? 

De interviewer Egon Beaart

De ervaringen uit zijn werkverleden, de conclusies en verbetervoorstellen uit zijn onderzoek hebben geleid tot de ontwikkeling van de VIPfactor®. Verbinding maken met je Ik (Innerlijk kompas) vergroot je Persoonlijk leiderschap. Door middel van deze interviews wil Egon de kijkers laten zien dat vrijwel alles bereikbaar is zolang je maar bij jouw eigen kernwaarden blijft. Dicht bij jezelf blijven. Uiteindelijk is iedereen een Very Important Person en heeft iedereen unieke talenten oftewel heeft een V.I.P. in zich. Geef ook jouw V.I.P. de ruimte! Kijk hier hoe iedere geïnterviewde op zijn of haar eigen manier zijn of haar eigen pad heeft bewandeld. Wat kun je leren van de diverse interviews van de diverse bekende en minder bekende Nederlanders.

Egon heeft de onderneming ‘Leiderschap is Core Business’ opgericht in 2013 na 33 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Ministerie van Defensie. In 2010 en 2011 heeft hij in opdracht van Defensie een groot onderzoek gedaan naar persoonlijk leiderschap  en gedrag. Herhaaldelijk zijn er in de Tweede Kamer vragen gesteld over de resultaten van zijn onderzoek. Zijn onderzoek is schriftelijk ondersteund door drie leden (drie partijen) van de vaste kamer commissie van Defensie. Egon is cum laude geslaagd voor de executive MBA opleiding met als specialiteit leiderschap en veranderkunde.

Ing. Egon Beaart MBA QE houdt zich op dit moment bezig met zijn missie ‘persoonlijk leiderschap’ meer bekendheid te geven. Dit doet hij door middel van het geven van lezingen, presentaties en seminars

Meer informatie kun je vinden op:

Website: www.egonbeaart.nl

Social media: https://www.facebook.com/Egon-Beaart-…

LinkedIn Egon: linkedin.com/in/egonbeaart

E-book: https://egonbeaart.nl/e-book-succesvol-leiderschap/